Lollyme irányzat

 

17 éve foglalkozunk női ruhák tervezésével és forgalmazásával, ezalatt több tízezer ügyféllel találkoztunk és ajánlottunk a számukra megfelelő ruhákat. Visszatérő ügyfeleink kérésére most elérhetővé tettük választékunkat egy internetes üzletben is, ahol kényelmesen és gyorsan lehet vásárolni a kor igényének megfelelően.

Vásárlóink főleg húsz és hatvan év közötti nők, akik átlagos, vagy akár attól erősebb testalkattal rendelkeznek, igényesek, szeretnek csinosan öltözködni. Nem szeretik, ha az általuk választott ruha szembe jön velük az utcán és mindezt elérhető áron és megfelelő kiszolgálással szeretnék megkapni.

Ruháinkat a vevőkkel való sokéves beszélgetések alapján alakítjuk ki, a letisztultság és az egyszerűség figyelembe vételével. Célunk, hogy minden vevőnk jól érezze magát a nálunk választott ruhákban. Jelmondatunk: „a kevesebb néha több”.

 

Termék – vagy inkább stílus?

Reggel a tükör előtt elhangzó mondat: „Nincs egy göncöm sem! Mit vegyek fel?” Ugye ismerős? Ezt a kérdést tettük fel magunknak immár 17 éve minden nap és próbáltuk is megválaszolni. Ennek eredményeképpen jött létre az a termék összeállítás, mely szerintünk sok nőnek akár megváltás is lehet.

Kollekciókban gondolkodunk, egyes ruháink ami addig tartanak, míg az utolsó darab el nem kel. Közben folyamatosan új termékek érkeznek, ha szükséges, akkor egy-egy közkedvelt formációt kis változtatásokkal megismétlünk. Mindig csak az évszaknak megfelelő ruhák kaphatóak, szezon végén mindig megkeressük az utolsó darab gazdáját is. Szeretünk kényelmes, kellemes viseletű, könnyen mosható, allergiamentes anyagokat alkalmazni, mindezt magyar varrodákban elkészíttetni. Nagyon sok egy méretes ruhánk van, ami mindenkire passzol. Ezen kívül bizonyos ruhák elsősorban kis méretekben, míg más szabású ruhák inkább nagyobb méretekben kaphatóak, attól függően, hogy az adott szabás milyen testalkatra előnyösebb. Összességében az európai méretezés szerint XS és 3XL méretek között. Hisszük, hogy mindenki számára lehet olyan ruhát készíteni, ami jól áll rajta!

 

LollyPop

Ha mindennapi, laza, szaladgálós ruhákat keresel, itt megtalálod! Ennek a kollekciónak a tervezésénél elsődleges szempontunk a kényelem és a nőiesség összehozása, hogy ne kelljen csak és kizárólag az egyiket választanunk a másik rovására. Egy nőnek rengeteg fronton kell helyt állnia, és mi ebben szeretnénk támogatni azzal, hogy ruháinkat úgy tervezzük, hogy a lehető legpraktikusabbak legyenek. 

LollyDesign

"Te is legyél különleges, ne csak az alkalom!" Itt kell keresgélned, ha elegánsan jársz dolgozni, ha buliba készülsz vagy ha egyszerűen csak valami különlegessel szeretnéd meglepni magadat és/vagy a párodat. Ebben az esetben is kollekciókban gondolkodunk, de kisebb darabszámokkal dolgozunk. A kényelem mellett az egyediség kap szerepet ezekben a ruhákban. Az ár itt sem lehet kirívóan magas, azonban a különlegesség megköveteli a magasabb színvonalat. 

 

Ember

Mi nők nagyon érzékenyek vagyunk. Fontos hogy mi van rajtunk, a ruha, a smink, táska, cipő, az összhatás. Egy rosszul megválasztott összeállítás elronthatja az egész napunkat. A vásárlás különleges az életünkben. Sokszor tesszük, de sokat csalódunk. Vannak elvárásaink, sokszor azt hisszük, hogy azokkal van a baj. De ez nem igaz. Igenis elvárható manapság, hogy kedvesek legyenek velünk egy boltban. Hogy ne púpnak érezzük magunkat az eladók hátán, hanem megbecsüljenek minket és a lehető legjobban segítsenek a választásban. Hogy normális, átlagos emberekre szabott ruhákat kínáljanak, ne kelljen rosszul éreznünk magunkat azért, mert nem ott gömbölyödnek az idomaink, ahol a divatcégek elvárnák. Egyéniségünket az öltözködésünk testesíti meg, ezért is igényel különleges odafigyelést. Mi mindezen dolgokban szeretnénk valami többet nyújtani. Jó vásárlást kívánunk!

 

Forgalmazott termékek

 

 Saját márkás termékeink mellett forgalmazunk néhány más márkát is. Többnyire ezek alapdarabok vagy kiegészítők, amikről úgy gondoljuk, hogy remekül passzolnak a mi stílusunkkal, ruháinkkal. Természetesen gondosan válogatjuk ezeket, ügyelünk arra, hogy megfelelő minőségűek legyenek megbízható forrásból. Még a saját darabjaink a "Ruházat" és a "Kollekciók fülekben is megtalálhatóak, a forgalmazottak csak a ruházatban. Minden egyes termékoldalon fel van tüntetve, hogy az adott darab melyik kollekcióhoz tartozik, és ha egyikhez sem, az azt jelenti, hogy nem saját gyártású. Reméljük ezek is elnyerik a tetszéseteket! :)

 

Üdv, a Lollyme csapata